Лазерна епилация - Elysion Pro

Лазерът притежава усъвършенствана патентована охлаждаща система „crystal freeze”, която защитава кожата от високите температури. Това е система за охлаждане на апликатора, която поддържа константна температура от 6° C, фактор,
който драстично намалява чувствителността на третираната зона по време на процедурата.

Най-ефективната Лазерна епилация

Без странични ефекти

Манипулацията не е болезнена и е толерантна към кожата. Пациентите усещат загряване и леко боцкане. Страничните ефекти са минимални в зависимост от кожата, най-често се проявяват в зачервяване, което преминава бързо.

Подходящ за всички фототипове кожа!

Основното различие и предимство на Elysion-PRO e, че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен на кожата, както и хора с по-светли косми. Епилацията е подходяща за всички зони и фототипове, прилага се през всички сезони (вкл. и лятото), както
и безопасно върху кожи с тен.

Без възстановителен период?

Няма възстановителен период. Клиентите могат да се върнат на работа веднага след процедурата. Elysion-PRO не нарушава цялостта на кожата, а само на косъма, така рисковете са сведени до минимум и безопасно върху кожи с тен.

Често задавани въпроси

Най-голямата полза от лазерната епилация е дълготрайно обезкосмяване, което също така подобрява състоянието на кожата и се премахват така наречените „обърнати косми”

Да, лазерната епилация е безболезнена, по време на процедурата може да се усети леко боцкане или леко затопляне в третираната зона.

За да предпазите Вашата кожа и за да бъде процедурата ефективна:

  • Не се епилирайте с кола маска или епилатор  3 седмици преди процедура
  • Избягвайте излагане на слънце и солариум на третираната зона поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем.
  • Препоръчително е да избръснете зоната със самобръсначка в деня преди процедурата.

Обикновено процедурите варират между 6 и 10, като резултати има още след първото третиране.

Няма възстановителен период. Клиентите могат да се върнат на работа веднага след процедурата. Лазерът не нарушава цялостта на кожата, а само на косъма, така че рисковете са сведени до минимум.

Да, когато се изпълнява от професионалист. Страничните ефекти са минимални или никакви. В зависимост от кожата, най-често се проявява зачервяване (нарича се перифоликуряна едема), което преминава бързо.