Здрава и хидратирана кожа с Hydrafacial 2.0

Здрава и хидратирана кожа с Hydrafacial 2.0

Как работи Вортекс технологията?

Апаратът Hydrafacial 2.0 работи с уникална патентована технология – Vortex. Тя представлява завихряне на въздух и серум, с помощта на лек вакуум, подобно на мини торнадо. По този начин мръсотията се изсмуква и пората остава чиста, а серумът прониква в дълбочина, като кожата  се насища с полезни био съставки и антиоксиданти.

Клинично доказано

0 %
Редуциране на петна и изравняване на тена
0 %
Изглаждане на бръчки
0 %
По-гладка, по-мека, по-блестяща и по-младежка кожа

За кого е подходяща терапията?

Hydrafacial 2.0 е терапия за лице и тяло, подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Потенциален клиент на процедурата е буквално всеки, който  желае да почисти и подхрани своята кожа с коктейл от био  съставки. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект, Hydrafacial 2.0 помага при: акне, розацея, мазна кожа, петна и слънчеви изгаряния.

1 ПРОЦЕДУРА • 3 СТЪПКИ • СУПЕР СЕРУМИ

ПОЧИСТВАНЕ + ПИЛИНГ

Active-4 супер серум
Activ-4 серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на новата, здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането є и за изглаждането на фините линии.

GlySal
GlySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина, който има ефект на пилинг, но без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиация и химичен пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.

ЕКСТРАКЦИЯ + ХИДРАТИРАНЕ

Beta-HD Clear супер серум
Серумът Beta-HD Clear помага замърсяванията, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани от порите.
Новият супер серум BetaHD Clear е разработен специално за мазна кожа и кожа със запушени пори. Въпреки
това влияе добре на всеки тип кожа. Серумът я прави нежна, чиста и сияйна, благодарение на новите си билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от порите.

ПРЕВЕНЦИЯ + ЗАЩИТА

Специализирани серуми
за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена.

DermaBuilder пептиден комплекс

Съставки: Съчетание от октапептиди-3 и дипептиди-5, което помага за изглаждане на фини линии и бръчки.


Britenol коректор за петна
Съставки: Екстракт от мечо грозде – мощна избелваща съставка, както и витамин С.


Antiox+ супер серум Серумът Antiox+ е наситен
с антиоксиданти и хиалуронова киселинa за мигновена дълбока хидратация

Често задавани въпроси

Hydrafacial 2.0 е терапия за лице и тяло, подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Процедурата е за всеки, който желае да почисти и подхрани своята кожа с коктейл от био съставки. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект, Hydrafacial 2.0 помага при: акне, розацея, мазна кожа, пигментни петна от слънчеви изгаряния и др.

При много клиенти се наблюдава видимо изглаждане на кожата, изравняване на тена и подобряване на тонуса на кожата само след една процедура. Препоръчваме по една процедура всеки месец за подобряване на външния вид на кожата, изглаждане на фините линии и бръчки, намаляване видимостта на нежеланата пигментация, справяне с мазната и замърсена кожа и др.