Моделиране на колагена с Forma

Моделиране на колагена с Forma

Единствената адаптивна термална процедура за колагеново ремоделиране. Отлични резултати при стягане на кожата на лицето и тялото. Forma е подходящ за всеки тип кожа, това е решението за всеки човек, желаещ на изглежда по-млад без операция, белези и възстановителен период.

Процедурата с Forma е приятна и напълно безопасна. Процедурите са персонализирани и съобразени с вашите специфични нужди. Препоръчват се шест процедури, изпълнявани през седмица.

Резултати

Before After
Before After

Често задавани въпроси

Процедурата е приятна, усеща се  само затопляне на третираното място. Повечето клиенти я сравняват с масаж с горещи камъни. След процедурата, някои пациенти могат да забележат леко зачервяване в третираната зона, което намалява и изчезва час.

Времето зависи от зоната ,която третираме. Процедурата на цяло лице продължава около един час. Ако клиентът желае, може да третира само някои отделни по-малки зони: чело, назолабиални бръчки, бръчки тип „пачи крак“ и др.

Да, може. Позволена е комбинация както с повечето лазерни процедури за лице и тяло, така и с Hydrafacial за чиста, здрава и хидратирана кожа