Вечно зашеметяваща - Morpheus8

Вечно зашеметяваща

Morpheus8 е фракционирана радиочестотна процедура за прецизно ремоделиране на кожата и подкожната тъкан за по-гладко и блестящо излъчване на лицето и тялото. Технологията на Morpheus8 представлява  мрежа от изключително тънки и изолирани електроди за да достави необходимото количество радиочестотна енергия на точно определена дълбочина под кожата. Стимулираме естествени процесът в тялото за производство на нов колаген за по млада и сияйна кожа.

Предимства на Morpheus8

  • Може да се прави през всички сезони
  • Няма възстановителен период
  • Може да се използва върху всеки тип кожа
  • Единствена по рода си процедура

Често задавани въпроси

Morpheus8 е подходящ както за лице така и за тяло. Най-желаните зони са лице, шия и деколте, по които има бръчки, белези от акне или неравен тен.

Необходими са между 1 и 3 процедури в зависимост от проблема, който третираме и резултата, който искаме да постигнем.

Предимството на технологията Morpheus8 е, че тя е подходяща за всеки фототип кожа, дори за хора с много тъмен цвят на кожата.

Хубаво е да овлажнявате кожата в третираната зона и да не я излагате на слънце. Препоръчително е да използвате слънцезащита с висок фактор всеки ден.

Грим може да се използва ден-два след процедурата, тъй ката възстановителния период е само 24 часа.

Обикновено най-забележимите резултати се наблюдават след 3 седмици, но първите резултати могат да се видят няколко дни след процедурата.